Üdvözöljük
Masszázsszalonunkban

a Sopron Plázában!

Tradícionális thai test- és talpmasszázs

Különlegesen regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázs eredeti környezetben. Speciális képességű, mesterdiplomával és több éves gyakorlattal rendelkező thai­­­földi masszőr-nők várják szeretettel vendégeiket.

Mi a Thaimasszázs?

Több száz éves hagyomá­nyokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. Kedves és felkészült masszőr­hölgyeink a bangkoki Wat Po Iskolában sajátították el a thai­masszázs évszázados titkait és fogásait.
A testmasszázs egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázs­ruhán keresztül, kókuszmatracon a földön történik. A masszőrök nem csak kezüket, hanem könyöküket, térdüket és lábukat is használják a masszírozás során az akupresszúrás pontok nyomásával.
A lábmasszázs kényelmes fotelekben történik, amelynél ugyancsak az akupresszúrás pontok nyomásával a lábfejtől egészen a térdik végzik a masszázst.
Ha fáradtnak érzi magát, ellazulna illetve felfrissülne, adja át magát masszőreinknek és tapasztalni fogja hogy mind testileg, mind szellemileg frissebb és aktívabb lesz.